20130903


Őszi vigadalom a LAONI La Store-ban


Budapest új, folyamatosan fejlődő kulturális negyedében, a VII. kerületi Klauzál téren található a LAONI design showroomja, mely ebben az évben egy új kiállítóhelységgel  bővült. Az átalakítás célja az volt, hogy a LAONI időszakos kiállítási és eladási lehetőséget biztosíthasson más magyar designerek számára is, így megszületett a la STORE fogalma.

Idén már harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a LAONI la STORE, ahol ismét új magyar tervezők mutatkozhatnak be, többek között az ille-olla is.

Laoni hisz abban, hogy együttes erővel a magaslatokba tudjuk repíteni a tehetséges magyar tervezőket! A kiállító tervezők kiválasztásánál kiemelt szempont volt a magas minőség és a kiállítók stílusvilágának egymáshoz való közelsége.



Szeptember 4-től tehát megújult kínálattal várja a vásárlókat. Az üzletbe elhozza őszi kollekcióját több olyan tervező is, aki gyönyörű női ruhákat készít: Artep, CAKÓ, ille-olla, LRF – by Rozsa Konkoly, MAAN, NON+, Pápai Lilla, Virág Kerényi és Vikman Anna, Wildpastel, de GALLA és az MZF Fashion is bemutatja a legújabb férfi-női darabjait. Természetesen a kiegészítők is nagy hangsúlyt kapnak a LAONI la STORE-ban. A választékos ékszerkínálatot ezúttal Faludy G, Karman Jewelry, Nemesi Anna, Ritzy design és Soie Essentielle biztosítja. Az üzletet pedig Róth Anikó varázslatos grafikái díszítik majd.

Minden együttműködés során az a legfontosabb, hogy kihasználva a LAONI márka közel húsz éves tapasztalatát, és a showroom forgalmas, belvárosi lokációját, hatékony kapcsolatépítést, növekedő vásárlói forgalmat, és az együttgondolkodás lehetőségét biztosítsa a tervezőknek.

A LAONI la Store megnyitójára 2013. szeptember 4-én, 18.00 órai kezdettel kerül sor, amelyre szeretettel várunk Téged is, hogy a Hilltop finom boraival együtt ünnepeljük a magyar designt!

Időpont: 2013. 09. 04. 18:00
Helyszín: LAONI la STORE, 1072 Budapest, Klauzál tér 1.
Facebook: www.facebook.com/LAONIdesign
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/623780880976662/

Nincsenek megjegyzések: